Nieuwe FWD prijsvraag! Win een OSKAR draagbare spraakversterker van Faller

07 juli 2023 1 Minuut 0 Reacties
Prijsvraag_sonoro_OSKAR

Met elke editie van FWD Magazine verschijnt er ook een nieuwe prijsvraag. Leuk voor de lezers van ons magazine, maar zeker ook voor onze online lezers. In de nieuwste editie van FWD Magazine geven we een draagbare spraakversterker van Faller weg. Wil jij ook kans maken? Lees dan snel verder.

Win een exclusieve OSKAR draagbare spraakversterker van Faller t.w.v. 269 euro

Weer genieten van je tv-avond zonder continu op de volumeknoppen van je tv-afstandsbediening te moeten drukken? Dat wordt mogelijk met OSKAR, een slimme accessoire die spraak van tv-uitzendingen versterkt aan je zitplaats. Innovatieve spraaktechnologie gecombineerd met een elegant design maakt dit toestel van Faller een echte handige Harry. Of moet dat OSKAR zijn? Doe mee met onze wedstrijd en misschien haal je hem wel in huis – gratis en voor niets!

Wil jij dit product winnen? Dan kun je meedoen aan onze prijsvraag op deze pagina. Het enige dat je hoeft te doen is antwoord geven op de vraag en je gegevens achterlaten. Met de winnaar wordt contact opgenomen.

FWD Magazine: abonneren en losse verkoop

Naast leuke prijsvragen bevat FWD Magazine natuurlijk veel meer, waaronder de mooiste reviews, diepgaande achtergrondartikelen, tips en het laatste nieuws! Ga hem dus snel halen of bestel hem hier. Wil je in de toekomst als eerste het magazine ontvangen zodat je in alle rust reviews en achtergronden kunt lezen? Neem dan een abonnement en krijg FWD Magazine in je brievenbus aangeleverd! Of kies voor een digitaal abonnement. Zo mis je echt niets! Een los nummer kopen kan natuurlijk ook!

Reacties (0)