Videoland Unlimited nu landelijk beschikbaar

25 juni 2014 1 Minuut 1 Reacties
Videoland-Unlimited

Videoland Unlimited is één van de Nederlandse videostreamingdiensten die de concurrentie met Netflix aangaat en is sinds vandaag voor iedereen beschikbaar.

Sinds november van vorig jaar wordt Videoland Unlimited aangeboden bij digitale tv van KPN. Voor een vast bedrag per maand krijgen abonnees onbeperkt toegang tot films en tv-series. Sinds vandaag is de videostreamingdienst landelijk beschikbaar middels een vernieuwde website en apps.

Videoland Unlimited is één van de Nederlandse videostreamingdiensten die de concurrentie met Netflix aangaat. Het bedrijf geeft echter aan zich te onderscheiden op het gebied van Nederlandse content. Een maandabonnement op de dienst kost 10 euro. Daarnaast biedt Videoland titels die apart afgerekend kunnen worden.

Iedereen kan zich vanaf vandaag aanmelden en gratis een maand onbeperkt films en series bekijken. Naast Nederland is Videoland Unlimited ook beschikbaar in België. Gebruikers kunnen via de website kijken maar ook een app voor Smart tv’s en tablets downloaden. Videoland is beschikbaar voor de iPad, Android tablets en Samsung Smart tv’s.

Voor het einde van het jaar is Videoland beschikbaar voor iPhone, Android smartphones, Playstation 3 en 4 en Smart tv’s van Philips, LG, Toshiba, Sony, Panasonic, Sharp en Loewe. Daarnaast worden de mogelijkheden voor Chromecast en Apple TV onderzocht en zijn er gesprekken met andere TV-providers om de dienst aan te bieden.

Overigens maakte de dienst eerder deze maand bekend dat vanaf maart 2015 het complete eerste seizoen van de nieuwe dramaserie ‘Zwarte Tulp’ exclusief te zien zal zijn bij Videoland, met in de cast onder andere Huub Stapel, Anna Drijver en Benja Bruijning.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

Paul de Vries

Paul de Vries
02 april 2015 om 15:04

overal beschikbaar maar nog niet op Philips smart tv’s uit eind 2014 ?

Inloggen