Verschijnt de PlayStation 5 in oktober? Info uit vacature claimt van wel

13 mei 2020 1 Minuut 1 Reacties
playstation-shutterstock-image

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan brengt Sony de PlayStation 5-spelcomputer officieel uit in oktober van dit jaar. Die info staat namelijk in een vacature van het bedrijf die onlangs online gegaan is. Het gaat mogelijk om een fout; de releasedatum is nog niet bevestigd.

Release PlayStation 5 in oktober?

Sony, het Japanse bedrijf achter de PlayStation, heeft eerder in 2020 al bevestigd dat we de PlayStation 5 kunnen verwachten voor het einde van het jaar. Tot op heden hebben we nog geen releasedatum gekregen. Maar een vacature van Sony Interactive Entertainment doet geloven dat de releasemaand in elk geval oktober is. Dat heeft Twitter-gebruiker Nibel opgemerkt, die vaker gamegerelateerd nieuws plaatst op het sociale medium. Het gaat om een positie in Japan en de persoon voor de taak helpt met de lancering van de PS5.

Sony heeft al tegenover het Japanse gamesblad Famitsu gezegd dat het om een fout in de vacature gaat. Dat kan twee dingen betekenen: of het is echt een fout of iemand heeft z’n mond voorbij gepraat. Sony heeft nog niets aan te kondigen over de release van de PlayStation 5; onduidelijk is dan ook waarom deze informatie werd opgenomen in de vacature. Meestal is het zo dat Sony zijn gameconsoles in november uitbrengt, dus oktober zou onkarakteristiek vroeg zijn. Of de console dus in oktober verschijnt, lijkt ons niet aannemelijk.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

valconi

valconi
13 mei 2020 om 11:08

Dat is gisteren al ontkracht. Het is dus niet waar.

Inloggen