Summer Game Fest Demo Event van Xbox heeft 70 demo’s van nieuwe games

22 juli 2020 1 Minuut 0 Reacties
xbox-one-x-console-1

Microsoft is begonnen met het Summer Game Fest Demo Event op Xbox One, waardoor je nu veel demo's van onuitgebrachte games kunt spelen. In totaal gaat het om demo's van zo'n zeventig games, die je tussen nu en 27 juli kunt uitproberen op je Xbox One, Xbox One S (All-Digital Edition) en Xbox One X.

Summer Game Fest Demo Event op Xbox

Op deze pagina van Microsoft vind je de complete lijst met demo’s van games die binnenkort verschijnen voor Xbox One. Enkele opvallende titels zijn remake Destroy All Humans (een game uit 2005) en SkateBird, waarin je, jawel, skateboardt met een vogel. Hoewel Microsoft geen speciale pagina ingericht heeft in de digitale Xbox-winkel op de spelcomputer, kun je alle demo’s wel terugvinden op de reguliere pagina voor gamedemo’s in die winkel. Heb je dus interesse in één van de spellen, zet dan snel je Xbox-spelcomputer aan.

Aangezien veel evenement en beurzen dit jaar afgelast zijn door het coronavirus, is dit een ideale manier om nu toch al een voorproefje te krijgen van games die later dit jaar verschijnen op Xbox One. En dat terwijl je het comfort van je eigen bank niet hoeft te verlaten. Met meer dan zeventig demo’s om uit te proberen, kom je de middagen wel door deze week en wie weet wordt je nog eens verrast door een titel die niet op je radar stond. Aanstaande donderdag horen we overigens meer over videogames die naar Xbox Series X gaan komen.

Hier lees je wat de beste games van dit moment zijn.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)