Streamingtips #5 – Mistresses en Gone Girl

04 februari 2022 2 Minuten 0 Reacties
mistresses-disney1

Met de Streamingtips kijken we als FWD-redactie naar het nieuwe aanbod van voornamelijk Netflix, Amazon Prime Video en Disney+.

Met de Streamingtips kijken we als FWD-redactie naar het nieuwe aanbod van voornamelijk Netflix, Amazon Prime Video en Disney+. Mochten diensten als Apple TV en Videoland ook iets tofs hebben in die week, dan maken we daar ook melding van. Veel tips zijn gebaseerd op voorkeur, maar we letten ook op zaken als populariteit of juist een bepaalde niche. Zodoende komen er veel verschillende soorten films, tekenfilms, series en documentaires aan bod. Heb je zelf ook nog streamingtips van de afgelopen week, deel die dan vooral in de reacties!

Mistresses (Disney+)

Vier vriendinnen verlenen elkaar steun en advies terwijl ze de turbulente gebeurtenissen in het leven het hoofd bieden en te maken krijgen met beroering, geheimen en verraad, en dat alles binnen de gecompliceerde relaties die ze hebben gecreëerd. Je treft nu alle vier de seizoenen aan van deze serie binnen het onderdeel Star op de videostreamingdienst.

Alles op Tafel (Amazon Prime Video)

Zeven goede vrienden komen samen voor een gezellig etentje. Wat begint als een leuke avond, verandert als iemand voorstelt een spel te spelen: iedereen legt zijn telefoon op tafel en alles wat die avond binnenkomt – sms’jes, oproepen, e-mails, Facebook-berichten – moet met de hele groep worden gedeeld. Als de berichten binnenkomen, leren ze elkaar van een hele andere kant kennen. De onderlinge spanning stijgt. Wat hebben ze te verbergen en hoe goed kennen de vrienden elkaar eigenlijk? Alles op Tafel is een remake van de geprezen Italiaanse film Perfetti Sconosciuti. Het Nederlandse scenario is bewerkt door Frank Houtappels.

The Tinder Swindler (Netflix)

Van de makers van de heftige documentaire Don’t F**ck with Cats komt nu een nieuwe documentaire. De Tinder Swindler gaat over een oplichter die actief is op de datingapp Tinder. Het gaat de man in kwestie helemaal niet om de liefde, waar sommige mensen naar op zoek zijn die Tinder gebruiken. En dat terwijl hij zich voordoet als een prins op het witte paard. In plaats daarvan is hij bijvoorbeeld uit op het geld van de vrouwen, en dat is niet alles… Vond je de vorige docu tof van deze makers? Dan is dit één van de betere Streamingtips van de week.

Gone Girl (Videoland)

Gone Girl is een film waar je wellicht veel over gehoord hebt. Heb je hem nog niet gezien? Dan is dit je kans. Tenminste, als je een abonnement op Videoland hebt. In de film verdwijnt Amy Dunne (Rosamund Pike) opeens. Niemand weet waar ze precies gebleven is en haar man, gespeeld door Ben Affleck, doet weinig om de situatie te verbeteren. Daardoor wordt hij vanzelf door de politie aangemerkt als verdachte.

Reacties (0)