Streamingtips #34 – She-Hulk, Ferrari: Race to Immortality en Brooklyn Nine-Nine

19 augustus 2022 3 Minuten 0 Reacties
Moonrise Kingdom meisje

In de rubriek Streamingtips kijken we naar het nieuwe aanbod van Netflix, Amazon Prime, Videoland, HBO Max en andere videostreamingdiensten.

Met de Streamingtips kijken we als FWD-redactie naar het nieuwe aanbod van voornamelijk Netflix, Amazon Prime Video, HBO Max en Disney+. Mochten diensten als Apple TV en Videoland ook iets tofs hebben in die week, dan maken we daar ook melding van. Veel tips zijn gebaseerd op voorkeur, maar we letten ook op zaken als populariteit of juist een bepaalde niche. Zodoende komen er veel verschillende soorten films, tekenfilms, series en documentaires aan bod. Heb je zelf ook nog streamingtips van de afgelopen week, deel die dan vooral in de reacties!

The Rookie (Videoland)

De misdaadcomedy The Rookie is terug. In dit derde seizoen volgen we de avonturen van John Nolan, die als zich als 40-jarig oudje bij de Los Angeles Police heeft gevoegd en inmiddels zijn collega’s steeds beter kent. Het leuke aan deze serie is dat het gebaseerd is op een waargebeurd verhaal, namelijk dat van William Norcross, die in 2015 naar Los Angeles verhuisde en midden 40 nog even een carrièreswitch maakte naar de politie. 

Ferrari: Race to Immortality (HBO Max)

Het is niet de beste documentaire ooit, maar het is heerlijk om te kijken naar Ferrari in de racerij. De fabrikant, bekend van de rode sportwagens, is een begrip in de Formule 1 en dat maakt het een zeer geliefd team. Bovendien doet het Italiaanse merk het ook helemaal niet onverdienstig in de racesport, wat uiteraard geweldige reclame is voor de sportwagens van het merk, die ook helemaal met de hand worden gemaakt. Geniet van de oude beelden en van een optekening van een iconisch raceteam in de docu Ferrari: Race to Immortality.

Moonrise Kingdom (HBO Max)

Moonrise Kingdom is de perfecte zomervakantiefilm, omdat het zich ook afspeelt in de zomervakantie. Deze heerlijk uit de pas lopende Wes Anderson-film vertelt een koddig verhaal over een groep kinderen die op zomerkamp gaat. Hartstikke grappig, maar dan lopen twee verliefde tieners weg en moet iedereen in het gareel om ze op te sporen, iets wat op vrij humoristische wijze wordt aangepakt. Deze film kijk je echter niet voor het verhaal, maar voor het heerlijke vakantiegevoel dat hij geeft.

She-Hulk: Attorney at Law (Disney+)

Eén van de hits van Disney+ staat vanaf vandaag op de streamingdienst. Disney+ heeft hoog ingezet op deze serie over een vrouwelijke hulp. Hopelijk weet actrice Tatiana Maslany een overtuigende She-Hulk neer te zetten, want ze moet een spierbundel spelen die gaandeweg nog leert hoe ze met haar krachten moet omgaan. Toch onhandig als je ondertussen als advocate aan de slag moet. De eerste beoordelingen over deze serie zijn goed, dus het almaar groeiende Disney+ kan zich waarschijnlijk in zijn handjes knijpen met weer een dikke Marvel-hit.

Brooklyn Nine-Nine (Netflix)

Het achtste seizoen over het leukste, meest gestoorde politiebureau van New York is nu op Netflix te zien. Brooklyn Nine-Nine is echt de serie van Andy Samberg, die de hoofdrol van Jake Peralta speelt. Hij is altijd de lolbroek en de grappenmaker, maar het is verbazingwekkend met hoeveel deze flierefluiter wegkomt. Het is even slikken, maar het achtste seizoen Brooklyn Nine-Nine is het laatste seizoen van deze geliefde serie. Aan de andere kant ook heel slim: stoppen op je top. 

Reacties (0)