Vanaf vandaag Stievie Premium beschikbaar, 18 zenders live en uitgesteld te bekijken op alle schermen

21 augustus 2017 1 Minuut 0 Reacties
STIEVIE

Vanaf vandaag lanceert Stievie zijn nieuwe Premiumversie. Deze betaalde versie biedt 18 zenders, welke live te bekijken zijn en uitgesteld. Er kan ook worden opgenomen. Het nieuwe Stievie Premium is te bekijken op smartphones, tablets, laptops en tv's.

Stievie

Stievie is een aanbieder van online tv in België. De gratis variant, Stievie Free, bestaat al langer. Deze biedt 7 zenders om online live te kijken, de zenders van Medialaan. Dit zijn VTM, Q2, Vitaya, CAZ, VTMKZOOM, KADET en Qmusic. Er kan niet opgenomen of teruggekeken worden. De betaalde Premiumversie biedt dus meer zenders en de mogelijkheid tot opnemen en later terugkijken tot 6 dagen. De prijs voor het Premiumpakket bedraagt 9,99 euro. Het pakket kan ook één maand gratis worden geprobeerd. Er kan van één stream tegelijk gebruik worden gemaakt.

In de premiumversie van Stievie zitten behalve de zenders van Medialaan de volgende zenders: VRT (Eén, Canvas en Ketnet), SBS (Vier, vijf en zes), Discovery (Eurosporrt, TLC en Discovery Channel) en Fox (National Geographic en Nat Geo Wild). Dit zenderpakket vertegenwoordigd bijna 90 procent van al het tv kijken in Vlaanderen.

Reclamemodel

Stievie maakt gebruik van een toekomstgericht reclamemodel bij de zenders van Medialaan. Dat houdt in dat de kijker korte, niet doorspoelbare en gepersonaliseerde reclame te zien krijgt bij het terugkijken van een uitzending. Dit gebeurt ook bij opnames. Bij de Medialaanzenders worden voortaan tevens realtime de reclameblokken van de uitzending vervangen door gepersonaliseerde reclameblokken.

Advertentie

Stievie Premium

Vanaf vandaag kan iedereen op www.stievie.be terecht om de Premium versie aan te schaffen. De Stievie-app is te downloaden via de Google Play Store of de App Store. Inloggen gebeurt via een MEDIALAAN-account die aangemaakt kan worden op www.stievie.be. Kijkers die al een MEDIALAAN-account hebben, bijvoorbeeld om vtm.be of Stievie Free te bekijken, kunnen met datzelfde account inloggen op Stievie Premium. De oude Stievie betaalapp zal vanaf 21 september niet langer beschikbaar zijn.

Reacties (0)