Space Force met Steve Carell verschijnt 29 mei op Netflix

09 april 2020 1 Minuut 0 Reacties
space-force-netflix

Netflix heeft middels een tweet laten weten dat de komedieserie Space Force, met Steve Carell in de hoofdrol, vanaf 29 mei te zien is. John Malkovich, Ben Schwartz, Jimmy O. Yang, Diana Silvers en Lisa Kudrow hebben allemaal een rol in de serie, waar één van de makers van The Office achter zit.

Space Force komt naar Netflix

Ondanks het feit dat de verspreiding van het coronavirus nog niet tegengehouden is, heeft de Amerikaanse Space Force toch onlangs zijn eerste satelliet de ruimte in gestuurd. Dat moet Netflix niet zijn ontgaan, aangezien het eind mei met een nieuwe komedieserie op de proppen komt, die dezelfde naam draagt. De serie wordt aangedreven door Steve Carell, die zowel hoofdrolspeler als product is. Hij speelt generaal Mark Naird. Naird heeft de droom de Air Force aan te sturen, maar krijgt in plaats daarvan deze positie toegewezen.

De nieuwe Netflix-serie zal zich waarschijnlijk hevig laten inspireren door ontwikkelingen vanuit de echte wereld, aangezien er nu al overeenkomsten gespot zijn tussen de US Space Force en deze Netflix Original. Naast Carell spelen Lisa Kudrow, John Malkovich, Ben Schwartz en Tawny Newsome ook allemaal een rol. Naast Carell is ook The Office’s Greg Daniels verantwoordelijk voor de nieuwe serie. Space Force is vanaf 29 mei te zien bij de videostreamingdienst, dan staat namelijk het eerste seizoen online.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)