Nintendo Switch wordt misschien voorzien van draagbare projectordock

25 oktober 2017 1 Minuut 0 Reacties
nintendo-switch-projectordock

Een groep creatievelingen heeft het idee gekregen een speciale projectordock te maken voor de populaire spelcomputer Nintendo Switch. Je kunt het project steunen op Indiegogo, waardoor het uiteindelijk nog maar de vraag is of het product daadwerkelijk geleverd wordt.

Projectordock voor Nintendo Switch

De Nintendo Switch is in de markt gezet als een draagbare spelcomputer, waarmee je overal met je vrienden kunt gamen. Dit is waar, maar het kan natuurlijk altijd nog een stapje verder. Als je niet samen op dat kleine schermpje wil kijken tijdens een potje Mario Kart, dan kun je straks mogelijk ook een speciale dock met een ingebouwde projector gebruiken en op de muur gaan gamen. Dat wil althans OJO, een accessoiremaker van OJO Studios. In de dock zit ook nog een speaker en een extra accu voor de populaire spelcomputer.

Het team claimt dat de projector een beeld van 30- tot 200-inch kan projecteren, met tweehonderd lumens. De accu zou 20,400 mAh groot moeten zijn, die zowel energie geeft aan de Nintendo Switch als de projector. Het product wordt echter niet goedkoop. Op Indiegogo kun je het project al steunen voor 269 dollar, maar uiteindelijk zal het apparaat 369 dollar kosten. Dat gebeurt alleen natuurlijk wanneer het project genoeg wordt gefinancierd en wanneer het project ook daadwerkelijk van de grond komt. Desondanks interessant om in de gaten te houden.

Lees ook onze recensie van de Nintendo Switch.

Reacties (0)