Netflix brengt nieuwe Orange is the New Black-trailer uit

27 juni 2019 1 Minuut 0 Reacties
NetflixOrangeBlack

Netflix heeft een trailer voor het laatste seizoen van Orange is the New Black uitgebracht. Het seizoen verschijnt op 26 juli. In het nieuwe seizoen zien we hoe hoofdpersonage Piper Chapman omgaat met haar vrijheid. Dat hoeft natuurlijk niet per se zaligmakend te zijn.

Orange is the New Black-trailer

Er is een nieuwe trailer voor het laatste seizoen van Orange is the New Black gelanceerd. De trailer geeft alvast een voorproefje van wat we van het seizoen mogen verwachten. We zien niet alleen hoe bepaalde verhaallijnen aflopen van de vrouwen die nog achter tralies zitten, ook zien we hoe het gaat met hoofdpersonage Piper Chapman, die aan het einde van het zesde seizoen op vrije voeten kwam. Haar vrijheid introduceert natuurlijk een nieuwe sloot aan problemen; hoe gaat ze nu met haar vrijheid om in New York?

Piper Chapman is natuurlijk niet het enige personage uit voorgaande seizoen die in de spotlight staat. Ook keren favorieten als Taystee, gespeeld door Danielle Brooks, en Nickee, gespeeld door Natasha Lyonne, terug. Lyonne zagen we onlangs nog in de Netflix Original-serie Russian Doll. Dasha Polanco keert tevens terug als Daya, die in het vorige seizoen te maken kreeg met een duister verhaal nadat ze samen ging werken met Daddy, gespeeld door Domingo Duarte. Ook keert Gloria, gespeeld Selenis Leyva, terug in haar vertrouwde rol.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)