Microsoft Xbox One pas in 2014 te koop in Nederland

16 augustus 2013 1 Minuut 0 Reacties
Xbox-One

Mocht je uitkijken naar Microsoft's nieuwe Xbox One gameconsole dan is er deze week slecht nieuws. Nederland is namelijk één van de landen waar je de console pas in 2014 kunt kopen.

Microsoft heeft deze week bekendgemaakt dat de levering van de Xbox One in zeven landen vertraagd is, mede dankzij de vertalingen van het systeem en de gesproken stemmen voor de verschillende landen. Het originele plan was om de spelcomputer in november overal te lanceren maar dit doel wordt niet gehaald. Dit jaar wordt de console in 13 landen uitgebracht; Australië, Nieuw Zeeland, Brazilië, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Ierland, Italië, Engeland, Mexico, Spanje, Canada en de VS.

Helaas vallen Nederland en België niet binnen deze groep landen. Hier verschijnt de console dan ook pas in 2014. Om het toch een beetje goed te maken belooft Microsoft een gratis game te leveren aan diegenen die reeds een Xbox One besteld hebben en in de toekomst bestelt. Om welke game het gaat heeft de softwaregigant niet bekendgemaakt.

Wanneer de console precies verschijnt in 2014 is niet bekend maar Microsoft geeft aan zo snel mogelijk na de start van het nieuwe jaar de winkels te willen vullen. De adviesprijs van de Xbox One blijft overigens ongewijzigd. Voor het systeem moet 499 euro betaald worden.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)