Microsoft kondigt Xbox One X Project Scorpio Edition aan: nu te bestellen

21 augustus 2017 2 Minuten 0 Reacties
xbox-one-x-project-scorpio-edition

Microsoft heeft tijdens haar Gamescom-presentatie de Xbox One X Project Scorpio Edition aangekondigd. De console is nu te bestellen voor een bedrag van 499,99 euro. Qua hardware verschilt de spelcomputer niet ten opzichte van de reguliere Xbox One X.

Dit is de Xbox One X Project Scorpio Edition

Microsoft heeft tijdens Gamescom 2017, de grootste Europese beurs op gebied van gaming, de Xbox One X Project Scorpio Edition aangekondigd. Dit is een gelimiteerde versie van de krachtigere Xbox One X, met een speciaal logo op de voorkant en op de controller. De fabrikant zegt dat fans van het Xbox-merk het jammer vonden dat de projectnaam Project Scorpio zou verdwijnen wanneer de Xbox One X zou uitkomen en dat is de reden dat Microsoft nu een speciale editie van de aankomende console gaat lanceren.

Qua hardware verschilt deze Xbox One X niet ten opzichte van de reguliere variant. Naast een groen logo van Project Scorpio, is de kleur op de behuizing net even anders (loopt over van zwart naar een grijstint) en krijgen gamers een standaard meegeleverd waarmee de console overeind te plaatsen is. Die standaard wordt niet met andere consoles meegeleverd. Pre-orders voor de Xbox One X Project Scorpio Edition zijn vanaf heden van start. De console zal op 7 november 2017 uitkomen en heeft een prijs meegekregen van 499,99 euro.

Naast de gelimiteerde editie Xbox One X zijn er nog meer aankondigingen over de Xbox One familie van devices gedaan. In oktober komen de Xbox One S Minecraft Limited Edition bundel (1TB) en de nieuwe Xbox One S Shadow of War bundels (500GB en 1TB) uit.

Meer lezen?

Lees hier wat de verschillen tussen de Xbox One, Xbox One S en Xbox One X zijn. Meer geïnteresseerd in PlayStation en de mogelijkheden wat 4K en HDR betreft? Dan kun je terecht in dit uitgebreid achtergrondartikel. Ook leggen we in dit artikel de Xbox One X en de PlayStation 4 naast elkaar.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)