Laatste trailer The Witcher belooft groots avontuur

13 december 2019 1 Minuut 0 Reacties
witcher-serie-netflix

Netflix heeft een laatste trailer uitgebracht van de serie over The Witcher. De trailer belooft een groots avontuur. Op 20 december staat het eerste seizoen online bij videostreamingdienst Netflix. De beelden die getoond worden beloven in elk geval veel goeds.

Laatste trailer The Witcher

Sinds het einde van Game of Thrones (of dat een goed einde was of niet mag je zelf bepalen), zijn studios haastig op zoek naar een nieuwe film of serie die het gat kan opvullen dat de HBO-serie achtergelaten heeft. Netflix wedt hevig op het succes van The Witcher, een serie die gebaseerd is op het werk van de Poolse schrijver Andrzej Sapkowski, dat al eerder verantwoordelijk geweest is voor een succesvolle videogamefranchise. Nu mag datzelfde bronmateriaal als basis gaan dienen voor een epische fantasieserie.

Netflix gelooft zo in dit project, dat er eerder al een tweede seizoen aangekondigd is. Heel vreemd is het niet als je er iets langer over nadenkt. De serie mag rekenen op fans van de boeken en de videogames, waardoor er ongetwijfeld een hoop kijkers op het materiaal afkomen. Het is echter geen garantie voor succes, maar we begrijpen in elk geval waarom Netflix zoveel vertrouwen heeft in een serie over The Witcher. Vanaf 20 december staat het eerste seizoen online, ben jij van plan om hem meteen op dag één uit te kijken?


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)