HBO Max verschijnt eind mei in de VS, nog niet in Nederland

22 april 2020 1 Minuut 1 Reacties
hbo-max-logo

De nieuwste videostreamingdienst van dit moment, HBO Max, is vanaf 27 mei officieel beschikbaar in de Verenigde Staten. Wanneer de dienst naar Nederland komt, is nu nog niet bekend. Je bekijkt hier onder andere content van HBO, Warner Bros. en Turner TV.

HBO Max verschijnt 27 mei

Aan videostreamingdiensten geen gebrek, dus je moet van goeden huize komen wil je zeker weten dat mensen zich aanmelden voor je dienst. HBO Max wil dat bereiken door alle content van HBO te combineren met alle content van Warner Bros., zoals klassieke films en series (de films van DC Comics vallen daar ook onder). Daarnaast is dit de plek waar je Friends moet kijken en waar je (uiteindelijk, want er is uitstel door het virus) ook de reünie kunt checken. Heb je al een HBO-abonnement? Dan krijg je gratis toegang tot Max.

Met een maandabonnementprijs van 14,99 dollar per maand is HBO Max geen goedkope videostreamingdienst. Het is echter dezelfde prijs die mensen nu ook al betalen voor HBO in de VS, dus voor die mensen geldt dat ze meer voor hetzelfde geld krijgen. Helaas is het zo dat Max het vooralsnog zonder al te veel exclusieve content moet doen. Niet alleen omdat de productie van sommige films en series nog op gang moet komen, ook omdat het virus momenteel voor vertragingen zorgt bij een aantal belangrijke producties.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

Frans

Frans
22 april 2020 om 19:25

Zit bij Ziggo heb movies xl dus zie het wel of het word uitgebreid. Movies xl is beeld goed van kwaliteit en geluid is 5.1 dus ook goed.

Inloggen