Gold-abonnement vereist voor Skype, browser en game-opnamen Xbox One

09 augustus 2013 1 Minuut 0 Reacties
Xbox-One

In november moet Microsoft's nieuwe Xbox One gameconsole in de winkels verschijnen en deze week heeft het bedrijf meer details vrijgegeven over de features die zonder Xbox Live Gold abonnement niet beschikbaar zijn.

Wanneer je een Xbox hebt kun je kiezen uit een gratis Xbox Live Silver account en een betaald Xbox Live Gold account. Voorheen was het belangrijkste verschil tussen de gratis en de betaalde variant de online multi-player functie, toegang tot apps als Netflix en het gebruik van de browser. Inmiddels is dit lijstje flink aangevuld.

Microsoft heeft een pagina online gezet waarin details gedeeld worden over de features die gebruikers met een Xbox Live Gold account krijgen. Dit account kost 59,99 euro per jaar en biedt onder meer toegang tot Netflix en andere video-on-demand diensten, de mogelijkheid om online games te spelen, het gebruiken van de ingebouwde web browser om online te surfen, het gebruiken van videochat middels Skype, het opnemen van gameplay, het vinden van tegenstanders en het gebruiken van de SmartMatch en OneGuide diensten.

De OneGuide feature geeft suggesties voor interessante content (tv programma’s en YouTube video’s) aan de hand van het kijkgedrag van de gebruiker, terwijl SmartMatch spelers voor multi-player games koppelt aan tegenstanders die ongeveer op hetzelfde niveau zitten.

 


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)