Eerste games voor Xbox Series X worden 7 mei getoond

01 mei 2020 1 Minuut 0 Reacties
xbox-series-x-1

Microsoft heeft bekendgemaakt dat de eerste games voor de Xbox Series X volgende week, op 7 mei, getoond worden. Op die dag zien we dus wat de volgende generatie videogames in petto heeft voor ons op de aankomende spelcomputer van Microsoft.

Eerste games voor Xbox Series X

De spellen worden aankomende donderdag rond 17:00 Nederlandse tijd getoond tijdens een live stream. Dit is de eerste keer dat het bedrijf spellen laat zien voor de Xbox Series X, die nog steeds naar verwachting eind 2020 beschikbaar zal zijn. Tot op heden hebben we al een hoop van het systeem meegekregen, zoals de specificaties en het design. Maar qua inhoud moeten we het nog altijd met onze fantasie doen. Inmiddels weten we wel dat spellen als Halo: Infinite, Assassin’s Creed: Valhalla en Cyberpunk 2077 naar de console komen.

Mocht Sony tot die tijd geen actie ondernemen, dan heeft Microsoft wederom een streepje voor als het om aankondigen gaat. Van de PlayStation 5 hebben we tot nu toe de specs en de controller gezien, maar we weten nog niet hoe de console zelf oogt — laat staan de games die we erop kunnen spelen. Microsoft belooft meerdere games te gaan presenteren, dus we verwachten ook dat er aankondigingen bij zitten. Meestal bewaart het Amerikaanse bedrijf die voor gamebeurs E3, maar vanwege het virus is die beurs voor dit jaar geannuleerd.

Hier lees je welke games je ondertussen het beste kunt spelen op de huidige generatie spelcomputers. De volgende editie staat gepland voor begin juni.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)