EA Access komende dagen gratis te gebruiken op Xbox One

12 juni 2017 1 Minuut 0 Reacties
ea-access-2017

EA Access, een abonnement waar Xbox One-gebruikers toegang krijgen tot games van EA, is de komende dagen gratis te gebruiken. Met het abonnement krijg je momenteel onder meer toegang tot FIFA 17 en Dragon Age: Inquisition.

EA Access voor een paar dagen gratis

EA heeft dit weekend, tijdens haar E3-presentatie, bekendgemaakt dat EA Access de komende dagen gratis te gebruiken zal zijn op Xbox One. Het abonnement is ook alleen maar verkrijgbaar op die console; heb je een PlayStation, dan kun je je hier helaas niet voor aanmelden. Heb je ook geen Gold-abonnement op Xbox Live, dan is de dienst helaas niet gratis te gebruiken. Speluitgever Electronic Arts laat namelijk weten dat alleen de mensen met een Gold-abonnement toegang krijgen tot de gratis dagen (de actie loopt tot en met zondag).

EA Access is een abonnement op Xbox One waarmee je toegang krijgt tot enkele spellen van speluitgever Electronic Arts. Momenteel tref je er games in aan als Dragon Age: Inquisition, Titanfall, Unravel, Plants vs Zombies: Garden Warfare 2, Mirror’s Edge: Catalyst en FIFA 17. Ook biedt het abonnement andere pluspunten aan, zoals eerder toegang tot grote releases en korting op games die je toch besluit te kopen. Je kunt verschillende abonnementen kopen, zoals een maand- of jaarabonnement. Jaarlijks kost Access spelers 24,99 euro.

Reacties (0)