‘Dr. Dre maakt voor Apple een tv-serie met veel seks’

13 februari 2016 1 Minuut 0 Reacties
Dr. Dre Apple

Vital Signs, onthoud die naam. Dat is de titel van een televisieserie die Dr. Dre (derde van links) exclusief voor Apple zou gaan produceren. Een eerste aflevering is al klaar, en die zit vol seks, melden Amerikaanse media. De serie gaat namelijk over Dr. Dre's eigen leven.

Videostreamingdienst

Al een tijdlang gaan er geruchten de ronde over een nieuwe videostreamingdienst die Apple zou willen beginnen, om hiermee de concurrentie aan te gaan met Netflix en – in Amerika – Hulu. Apple zou hiervoor eigen content willen produceren.

Vital Signs

Hier zou Apple dus al mee bezig zijn. Sterker nog, Dr. Dre – die na de overname van zijn bedrijf Beats officieel in dienst is getreden bij Apple – is er volgens Amerikaanse bronnen al mee bezig. Vital Signs wordt een serie met afleveringen van een half uur. Geheel in de stijl van deze superrijke rapper zou Dr. Dre de serie aftrappen met een flinke orgie in de een van de eerste afleveringen. Hij zou zelf de hoofdrol spelen.

‘Dark drama’

Volgens de Amerikaanse media is Apple van plan om zes afleveringen van Vital Signs uit te brengen, en daarna wordt bekeken of de belangstelling groot genoeg is om er meer te maken. Het wordt volgens een omschrijving die The Hollywood Reporter van een insider heeft gekregen, allerminst een comedy maar  ‘een dark drama, met veel geweld en seks. Een episode die al is gefilmd, bevat een uitgebreide orgie-scene.’

Advertentie

Autobiografie Dr. Dre

Elke aflevering zou een emotie als hoofdthema krijgen, en op die manier zou Dr. Dre er een autobiografisch geheel van maken.

Apple TV of iTunes?

Wellicht probeert Apple hiermee een ingang te krijgen bij het jongere publiek. Over de serie is verder nog weinig bekend. Het is niet te zeggen wanneer de serie wordt uitgezonden, op welk platform zelfs, en of het op de Apple TV of in iTunes te krijgen is.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)