De drie beste nieuwe films en series op Netflix #46

13 mei 2016 2 Minuten 0 Reacties
netflix-logo-retina

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere het tweede seizoen van de komedieserie Grace and Frankie.

Grace and Frankie

Grace & Frankie is een sitcom zoals je hem van de gewone televisie kunt verwachten. Lekker vlot, vaak oppervlakkig, maar ergens toch wel herkenbaar (ook al zou je niet snel een bejaarde vrouw zijn die haar man met een andere man ziet trouwen). Hoofdrolspeler Marta Kauffman heeft gewerkt aan series als Friends en Veronica’s Closet, terwijl Howard J. Morris het beste bekendstaat om z’n werk aan de komedieseries According to Jim en My Wife and Kids. Dan weet je ongeveer wat je kunt verwachten, mocht je nog niet aan deze serie zijn begonnen.

Atelier

Mocht je in een bui zijn van ‘even wat anders’, dan biedt Netflix dat gewoon aan. In de serie Atelier, waarvan nu één seizoen te zien is op de videostreamingdienst, maken we kennis met een jonge mode-nerd die een baan krijgt bij een duur Japans lingeriebedrijf en er al snel achterkomt dat ze hulp nodig heeft om te overleven. De trailer van de serie lijkt meer op een lingeriereclame en geeft dan ook niet echt een goede indruk van wat je mag verwachten – maar bij een serie zoals deze, die lekker anders is, is dat maar misschien het beste…

Advertentie

Full House

Er is niets mis met een beetje nostalgie. Nu Netflix al een nieuw, kort, seizoen heeft geproduceerd van de serie Full House, verpakt in de spin-off Fuller House, is het tijd om te kijken waar het ook alweer allemaal begon. Vanaf nu vind je namelijk alle acht de seizoenen van Full House op de videostreamingdienst. Het is de serie over de drie meisjes die zonder moeder opgroeien, maar wel met drie vaderfiguren (in de spin-off worden de rollen omgedraaid). Full House is één van de meest succesvolle series uit de jaren negentig.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)