De drie beste nieuwe films en series op Netflix #239

07 februari 2020 2 Minuten 0 Reacties
netflix-logo-retina

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Met deze week onder meer het eerste seizoen van Locke & Key.

Locke & Key (één seizoen)

Locke & Key wordt nu al vergeleken met de Netflix-serie Stranger Things. Het is een horror- en fantasieserie die draait om een aantal tieners: Bode (Jackson Robert Scott), Tyler (Connor Jessup) en Kinsey (Emilia Jones). Samen met hun moeder moeten ze verhuizen naar een andere plek, omdat hun vader onlangs overleden is. Ze komen in een oud landhuis terecht. En zoals we wel vaker gezien hebben, huisvest dit landhuis ook geheimen waar het gezin mee te maken krijgt. Zo vinden ze al snel een paar magische sleutels…

Who Killed Malcolm X? (één seizoen)

Who Killed Malcom X? is een documentaireserie waarin Abdul-Rahman Muhammad de moord onderzoekt op mensenrechtenactivist. De serie gaat in op het idee dat de politie in New York te weinig gedaan had om de moord te voorkomen, terwijl er van tevoren genoeg bewijs zou zijn geweest dat dit stond te gebeuren. Daarnaast krijgen we beelden te zien die tot op heden nog niet vrijgegeven waren, waaronder interviews en archiefbeelden. Ook komt één van de mannen die veroordeeld is voor de moord aan het woord.

Advertentie

Gravity (2013)

In de film Gravity, alweer afkomstig uit 2013, spelen Sandra Bullock en George Clooney astronauten die samen op hun eerste shuttlemissie gaan. Bullock speelt een medische ingenieur genaamd Dr. Ryan Stone, terwijl Clooney in de huid kruipt van de ervaren astronaut Matt Kowalski. Hun reis verloopt echter minder soepel dan van tevoren gepland. De shuttle wordt namelijk vernietigd. Daardoor blijven beide astronauten alleen achter en dan kan nogal beklemmend zijn in de grote, open duisternis van het heelal.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)