Amazon Prime Video komt mogelijk in december naar Nederland

16 november 2016 1 Minuut 0 Reacties
amazon-video

Naar verluidt zal Amazon de videostreamingdienst Amazon Prime Video in december in Nederland gaan lanceren. Dat zegt presentator, van het programma The Grand Tour, Jeremy Clarkson woensdag op Twitter.

Amazon Prime Video komt naar Nederland – gerucht

Als we presentator Jeremy Clarkson mogen geloven dat komt Amazon Prime Video in december naar Nederland toe. Clarkson is één van de drie presentatoren van het nieuwe autoprogramma The Grand Tour, dat op de videostreamingdienst te zien is vanaf aanstaande vrijdag. James May en Richard Hammond, collega’s van Clarkson van het autoprogramma Top Gear (BBC), keren ook terug. In december wordt The Grand Tour ook in tweehonderd andere landen uitgezonden en Nederland zit daar waarschijnlijk bij.

Alleen Clarkson heeft momenteel bevestigd dat dit de plannen van Amazon zijn. Naast het feit dat The Grand Tour vanaf december in tweehonderd landen beschikbaar te zien is vanaf december, is er verder niets bekendgemaakt door het mediabedrijf. Amazon Prime Video is een videostreamingdienst die te vergelijken is met diensten zoals Netflix. Voor een vast bedrag per maand – in dit geval 7,99 euro – kunnen abonnees kijken naar films en series waar Amazon de rechten van heeft. Ook maakt Amazon zelf programma’s, zoals The Grand Tour.

Het wachten is nu op de aankondiging van Amazon.

Reacties (0)