Xbox One krijgt 3D Blu-ray ondersteuning

21 juli 2014 1 Minuut 0 Reacties
Xbox-One

De eerstvolgende firmware-update die Microsoft uitrolt voor de Xbox One brengt ondersteuning voor 3D Blu-ray discs met zich mee.

Hoewel je tegenwoordig op nagenoeg elke high-end en middenklasse tv en Blu-ray speler 3D-ondersteuning vindt is 3D niet meer iets waar zowel consumenten als fabrikanten zich op focussen. Toch ziet Microsoft nog steeds interesse in 3D en daarom komt het bedrijf met een update voor de Xbox One. De gameconsole krijgt ondersteuning voor de weergave van 3D-materiaal.

Als jij één van de mensen bent die inmiddels een aardige selectie 3D-films opgebouwd heeft dan voldoet binnenkort ook de Xbox One gameconsole voor de weergave van deze films. De eerstvolgende firmware-update die Microsoft uitrolt brengt namelijk ondersteuning voor 3D Blu-ray discs met zich mee. Hiermee kan de 3D Blu-ray speler die je waarschijnlijk ook hebt staan naar de slaapkamer.

De firmware-update voor de Xbox One brengt echter nog wat meer nieuwigheden. Zo wordt het na de update mogelijk om games met je smartphone te kopen via de SmartGlass-app of de Xbox-website, krijg je een melding te zien wanneer de batterij van je controller bijna leeg is en kun je notificaties tijdens video-weergave uitschakelen. Binnen Xbox Live wordt daarnaast meer focus gelegd op interactie met andere gebruikers.

Microsoft geeft aan dat de firmware-update voor de Xbox One in augustus uitgerold wordt.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)