Wii U update waar iedereen op zit te wachten komt volgende week

18 april 2013 1 Minuut 0 Reacties
Wii U

Als sinds de lancering kampt de Wii U met snelheidsprobemen. Met de komende update van volgende zijn deze problemen verleden tijd. Ook zullen een aantal nieuwe functionaliteiten toegevoegd worden, zoals het downloaden van software op de achtergrond.

Vorig jaar november kwam Nintendo met zijn nieuwste game console: De Wii U. Al sinds de lancering heeft de user interface van de console snelheidsproblemen. Tot nu toe had Nintendo hier geen oplossing voor. Maar volgende week verschijnt een update die deze problemen op gaat lossen.

Verbetering in snelheid

Al sinds de lancering hebben gebruikers van de Wii U last van een user interface die vooral langzaam is en niet goed reageert. Met de nieuwe update zouden deze problemen opgelost moeten zijn. Ook zal de laadtijd wanneer je van software wisselt en vervolgens terugkeert naar het home menu van de Wii U aanzienlijk verbeterd zijn.

Maar er is meer

Na de nieuwe update is ook mogelijk om met de Wii U data te kopiëren en te verplaatsen tussen twee USB drives. Daarnaast verandert het proces van downloaden en installeren van software en updates. Na de update is het namelijk mogelijk om software op de achtergrond te laten downloaden. Zo kun je ondertussen verder gaan met gamen. Om updates te downloaden en te installeren hoeft de console zelfs niet meer aan te staan.

Als laatste maakt de update het mogelijk voor gebruikers om de console direct op te starten in legacy mode. Dit kan door de “B” knop in te drukken tijdens het opstarten.

Bron: Techradar


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)