Warner Bros films als applicatie te downloaden

19 februari 2011 1 Minuut 0 Reacties
app-Warner-bros

Vanaf heden biedt Warner Bros je de mogelijkheid om films volledig te bekijken via een applicatie voor je iPhone, iPod of iPad. Nu zijn de App Editions van The Dark Knight en Inception al te verkrijgen in de Apple iTunes App Store.

Met de App Edition van Warner bros kan iedereen die in het bezit is van een Apple apparaat toegang krijgen tot films, series en shows. Er is van elke film of serie een Free App Edition en een Full App Edition. In de Free App Edition vind je onder andere een teaser van de desbetreffende film of serie, de eerste 5 minuten van de film of serie en bonus materiaal. De Full App Edition is ook echt compleet want hier krijg je de complete film of serie naar je toestel gestreamd of je kan deze downloaden. Daarnaast krijg je ook extra materiaal als behind-the-scenes, commentaar van de makers en van fans, games, soundboards en nog veel meer.

Video Warner Bros applicatie The Dark Knight

Warner Bros heeft ook de social media weten te integreren in de Apps. Zo kun je tijdens het kijken van een film een reactie achterlaten voor andere filmfans of je kunt quotes uit een film delen op Facebook of Twitter. De App Editions zijn in meer dan 30 landen via de iTunes Store te koop, waaronder ook Nederland. Je krijgt ook de keuze uit 16 verschillende talen voor de menu weergave en maar liefst 34 verschillende talen voor de ondertiteling. Het aantal App Editions zal volgens Warner Bros snel uitgebreid worden.

Reacties (0)