Video: Logitech Revue met Google TV draait op Android 3.1 Honeycomb

07 augustus 2011 1 Minuut 0 Reacties
googl-TV-Honeycomb

De eerste poging van Google om Google TV van de grond te krijgen mislukte al snel, maar dat weerhoudt Google er niet van om een tweede poging te wagen. In mei maakte Google al bekend haar Google TV 2.0 uit te gaan rusten met het Android Honeycomb besturingssysteem, in de hoop dat dit de consument zou overtuigen.

De Google TV producten met Android Honeycomb zijn nog niet gelanceerd maar een aantal hackers heeft het al voor elkaar gekregen Android 3.1 Honeycomb draaiend te krijgen op een Logitech Revue set-top-box, speciaal gemaakt voor de eerste versie van Google TV. De lay-out van Google TV 1.0 is totaal verdwenen en vervangen door widgets en een nieuwe vormgeving. Het ziet er behoorlijk gelikt uit, maar of dit Google TV echt op de kaart zal zetten moeten we afwachten. Bekijk de video na de break.

Google TV zal waarschijnlijk dit jaar nog opnieuw gelanceerd worden in de VS. Merken als Vizio, Sony, Logitech en Samsung hebben al aangegeven producten met Google TV op de markt te gaan brengen. Helaas heeft Google momenteel nog geen plannen om het platform en de producten ook in andere landen uit te brengen. Mocht je meer over Google TV willen weten kun je deze artikelen doorlezen of deze video bekijken.

Bron: Engadget

Reacties (0)