UPC stelt ongecodeerde digitale TV beschikbaar voor alle klanten

27 maart 2013 1 Minuut 0 Reacties
Logo-UPC

UPC heeft vandaag laten weten dat vanaf 3 april 2013 alle klanten van het bedrijf toegang krijgen tot 29 populaire digitale TV kanalen. De kanalen worden vanaf die datum ongecodeerd doorgestuurd en kunnen door elke klant die over een digitale TV decoder beschikt bekeken worden, zonder gebruik van een Smart (CI+) kaart.

UPC Digitale TV via de kabel

Voor alle 1,7 miljoen UPC-klanten betekent dit dat ze naast het analoge signaal ook het digitale signaal geleverd krijgen. Na het opheffen van de blokkade kunnen klanten toegang krijgen tot 29 populaire digitale TV zenders, waaronder Nederland 1, 2 en 3 in HD-kwaliteit, 12 regionale zenders en een aantal lokale zenders. Wanneer je over een TV beschikt die uitgerust is met een digitale TV decoder dan heb je geen externe apparatuur of CI+ kaart nodig om de zenders te kunnen bekijken.

Naast de vanaf nu standaard digitale beeldkwaliteit biedt UPC klanten via een mediabox vele andere mogelijkheden en interactieve diensten, zoals extra digitale zenders, premium zenders (bijvoorbeeld Film1, Sport1 en HBO), kijken in HD-kwaliteit, programma’s opnemen, een elektronische tv-gids, Programma Gemist en Video on Demand.

Prijzen blijven onveranderd

De introductie van Digitale Kabel TV en Radio heeft vooralsnog geen gevolgen voor het huidige analoge zenderaanbod van UPC. Ook de prijs van het analoge kabelabonnement met digitaal signaal blijft gelijk.

Advertentie

Nieuwe abonnementen Horizon mediabox

UPC laat ook weten dat er vanaf 3 april nieuwe abonnementen voor de Horizon mediabox geïntroduceerd worden. Het duurste abonnement krijgt een prijs van 89,50 euro per maand en biedt onder meer 200Mb internet, de Horizon mediabox en een abonnement op Film1. Voor 69,50 euro krijg je 150Mb internet met Film1 en de Horizon mediagox. Voor 57,50 euro per maand krijg je 100Mb internet, een kleiner zenderpakket zonder Film1 en de Horizon mediabox.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)