Alle tv’s, blu-ray spelers, speakers en soundbars voor 2019 in één overzicht

19 januari 2019 1 Minuut 2 Reacties
LG sfeer

In het 2019 home cinema overzicht vind je alle televisies, Blu-ray spelers, audiosystemen en home cinema-systemen die dit jaar in Nederland verschijnen, inclusief specificaties, foto’s en prijzen.

2019 is begonnen en dat betekent traditiegetrouw dat we ons kunnen opmaken voor de nieuwe home cinema line-ups van alle grote fabrikanten. Onder meer Samsung, Panasonic, LG, Sony en Philips hebben begin deze maand een deel van hun nieuwste oled tv’s, lcd led-tv’s, blu-ray spelers, home cinema-systemen en andere av-producten gepresenteerd. En ook de komende weken en maanden verwachten we meer mooie aankondigingen. Wij pakken ook dit jaar weer alles samen in één overzicht, zodat je niks hoeft te missen.

Hoewel nog niet alle producten die we dit jaar in Nederland kunnen verwachten bekend zijn, veel van de specificaties nog ontbreken en van nog maar weinig producten een prijs bekend is hebben we ons 2019 home cinema overzicht al aangemaakt. Op deze pagina vind je een overzicht van alle oled-televisies, lcd led-televisies, (Ultra HD) blu-ray spelers, soundbars, audiosystemen en speakers die dit jaar in Nederland en België verschijnen, inclusief specificaties, foto’s, de adviesprijzen en de laagste prijzen van dat moment (wanneer beschikbaar).

Het 2019 home cinema overzicht wordt de komende weken door ons bijgewerkt, aan de hand van informatie die de Nederlandse vertegenwoordigers van de betreffende fabrikanten aan ons geven. We proberen je zo snel mogelijk te voorzien van alle home cinema-producten met lanceerdata, specificaties en prijzen. Houd het 2019 home cinema overzicht dus ook dit jaar weer goed in de gaten.

Reacties (2)