Toshiba introduceert BDX5400KE, BDX4400KE en BDX3400SE Blu-ray spelers

21 maart 2013 1 Minuut 0 Reacties
BDX5400KE-Toshiba

Toshiba heeft vandaag haar nagenoeg complete 2013 TV line-up gepresenteerd, met onder meer drie nieuwe 4K Ultra HD TV's en vier LED Smart TV series. Daarnaast komt de fabrikant ook met vier nieuwe Blu-ray spelers die beschikken over onder meer Smart TV functies, streamingmogelijkheden en 3D weergave.

Toshiba Blu-ray spelers

De Toshiba BDX5400KE, BDX4400KE, BDX3400SE/KE en BDX2400KE Blu-ray spelers bieden de mogelijkheid content vanaf discs af te spelen maar zijn vooral ook ingericht voor het weergeven van online content, wanneer verbonden met het internet. De spelers hebben een stijlvol en compact ontwerp, gebaseerd op Toshiba’s nieuwe, uniforme productdesign. Ze worden geleverd in twee kleuren: luxueus zwart en gezandstraald zilver. De BDX4400KE en de BDX5400KE hebben een glanzend zwart front en een aluminium, zilverkleurige, geborstelde behuizing, inclusief een subtiel verlicht touch-controlpaneel.

Toegang tot online content

De nieuwe spelers zijn verkrijgbaar in een Wifi-ready uitvoering of in een uitvoering met ingebouwde Wifi. Als connected-mediahub bieden ze snelle toegang tot populaire streamingdiensten als YouTube Leanback, Video-on-Demand-services als Acetrax, en op de Cloud gebaseerde tools als Picasa voor het delen van fotoalbums. Verder hebben ze Toshiba’s nieuwe Blu-ray Smart TV portal aan boord voor toegang tot lokale netwerkfuncties en verschillende online-diensten.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)