THX Tune-up app laat je naar premium THX-producten zoeken

25 september 2014 1 Minuut 0 Reacties
THX-Tune-up-app-Android

Als je jouw home cinema systeem zo optimaal mogelijk wilt instellen en afstellen, en hiervoor de standaarden van THX wilt gebruiken dan is de THX Tune-up app een handige tool. Deze maand heeft de iOS-versie van de app een nieuwe functie gekregen waarmee je naar premium THX-producten kunt zoeken.

De THX Tune-up applicatie is één van de stappen die je kunt ondernemen om de apparatuur in je home cinema systeem op de juiste manier te plaatsen, af te stellen en in te stellen. De app maakt het mogelijk om middels audiofragmenten en testpatronen en videofragmenten de beeld- en audioweergave van je home cinema systeem te optimaliseren. Zo kun je onder meer de beeldverhouding, de helderheid, het contrast, de kleurweergave en de tint middels verschillende tests optimaal afstellen. Ook beschikt de app over een aantal THX trailers waarmee je kunt tonen hoe indrukwekkend je home cinema systeem is, en een functie waarmee vragen aan experts gesteld kunnen worden.

Volgens THX was er veel vraag van professionals en consumenten naar een overzicht van de THX-producten die beschikbaar zijn en daarom maakt de nieuwste update van de app voor iOS het mogelijk om naar de nieuwste THX gecertificeerde producten van premium fabrikanten te zoeken. Gevonden producten kunnen als favoriet opgeslagen worden, waarmee je een verlanglijstje voor je nieuwe home cinema systeem kunt samenstellen.

De THX Tune-up app voor iOS kan gratis gedownload worden uit de App Store en is geschikt voor iOS-toestellen die draaien op iOS 6.1 of nieuwer.

Reacties (0)