Sony introduceert W800-serie professionele displays met HTML5

25 april 2013 1 Minuut 0 Reacties
Sony-W800-professional

Sony heeft begin dit jaar een complete line-up aan nieuwe lcd led tv's aangekondigd die voor consumenten bedoeld zijn, maar ook voor zakelijke gebruikers heeft het bedrijf nieuwe modellen. Deze week introduceert Sony de nieuwe W800-serie professionele displays met een vernieuwd design en HTML5 compatibiliteit.

Sony W800-serie displays

De nieuwe W800-serie bestaat uit zes professionele displays die speciaal ontwikkeld zijn voor zakelijk gebruik. Denk hierbij aan het gebruik voor presentatie of promotionele uitingen. Om deze reden zijn de displays volgens Sony voorzien van een hoogwaardige beeldkwaliteit middels led achtergrondverlichting en een hoge helderheid. Ook moeten de schermen zeer energiezuinig zijn, onder meer middels een lichtsensor die de helderheid aanpast om het omgevingslicht. Een nieuwe feature is de HTML5 functionaliteit voor de browser.

Andere features waar de modellen over beschikken zijn het bedienen van de displays middels IP, Skype integratie, een RS232C.D-Sub poort, een HDMI poort, een RJ45 connector, ingebouwd wifi en een slank design van maar 17 millimeter dik. Ook kunnen de displays bediend worden middels de TV SideView applicatie voor Android en iOS smartphones en tablets.

De nieuwe serie bestaat uit de FWD-42W800P, FWD-47W800P, FWD-55W800P, FWD-42W800P/T, FWD-47W800P/T en FWD-55W800P/T modellen. Alleen de laatste drie modellen beschikken over een tuner, de rest moet het zonder stellen.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)