Sony lanceert EX650 en EX550 LCD TV’s voor 2012

10 januari 2012 1 Minuut 0 Reacties
Sony-KDL-40EX650

Sony introduceert voor 2012 vier nieuwe LCD TV series; de HX850, HX750, EX650 en EX550. De eerste twee series zijn voorzien van 3D weergave en de laatste twee series zijn normale 3D TV's. Allen modellen moeten volgens Sony nog beter zijn in de weergave van HD beelden, beschikken over een nieuw design en maken gebruik van Sony's Internet TV platform met nieuwe applicaties en mogelijkheden. Meer informatie over de 3D LED TV's series vind je in dit artikel.

De intelligente beeldverbeteringstechnologie X-Reality is ook in de 2D series verwerkt en herkent een gezicht op het beeld en signaleert wanneer een achtergrond meer detail nodig heeft en past het beeld daarop automatisch aan. Ook identificeert de technologie welk soort content je aan het kijken bent: digitale TV, een online video, een foto, een DVD of Blu-ray Disc. Hierop wordt het beeld wordt aanpast.

Connectiviteit

Connectiviteit is een belangrijk element van de nieuwe Sony TV’s. Ze hebben allemaal geïntegreerde Wifi en het Sony Entertainment Network blijft continu groeien met meer kanalen, nieuwe apps en diensten. Ook wordt er continu meer on-demand films en muziek toegevoegd. Met Intelligent Connect en Wifi Direct kunnen eigen video’s via het thuisnetwerk op TV weergegeven worden. Met de ‘throw’-functie kan je foto’s en muziek direct op je tv “gooien” of een webpagina die je bekeken hebt “catchen” en deze met je meenemen.

Reacties (0)