Sony: 3D niet mainstream tot 2012

04 januari 2010 1 Minuut 0 Reacties
sony-ps3-3d-420-90

Terwijl het duidelijk is dat 3D TV een van de grootste technische verhalen wordt vanuit de CES in Las Vegas deze week, lijkt het erop dat Sony de 3D TV hype iets tegenwerkt door aan te geven dat ze denkt dat de 3D technologie niet volledig mainstream (algemeen geaccepteerd) zal zijn tot, op zijn vroegst, 2012.

Sony’s marketing manager officer Mike Fasulo heeft deze week laten weten, vlak voor de CES die deze week van start gaat, dat 3D TV de komende jaren nog niet zal ‘exploderen’ tot een algemeen goed in onze huiskamers. 2012 is wellicht nog vroeg, volgens Fasulo.

Naar aanleiding van de poll over 3D die we gehouden hebben kunnen wij vaststellen dat de meningen over 3D nogal verschillend zijn. 50% procent zegt niet te kunnen wachten op 3D, terwijl 40% zegt nog niet overtuigd te zijn en het eerst maar eens in actie wil zien voordat ze een 3D TV kopen.

Sony zal tijdens de Consumer Electronics Show, welke komende woensdag van start gaat in Las Vegas, meerdere 3D-Ready TV’s en Blu-ray spelers presenteren.

Reacties (0)