Sony 2017 lcd led tv’s te koop in Nederland en België

16 maart 2017 2 Minuten 0 Reacties
sony-xe93-1

Vorige week verschenen de XE90-serie tv's van Sony al bij de eerste winkels maar inmiddels heeft de Japanse fabrikant nagenoeg alle nieuwe toestellen in de winkels staan. Van de premium XE93-serie tot aan de goedkope WE66-serie.

Sony komt met twee oled tv’s in de A1-serie, houdt de topmodellen lcd led tv’s uit de ZD9-serie van vorig jaar in het assortiment en brengt diverse compleet nieuwe lcd led tv’s naar Nederland en België. De oled tv’s beschikken over een uniek design, een uniek audiosysteem en de nieuwste technieken op het gebied van video en audio. Ook de nieuwe XE94- en XE93-series zijn voorzien van nieuwe technieken, onder meer voor de led-achtergrondverlichting. Opvallend is dat alle modellen voor dit jaar ondersteuning voor high dynamic range bieden, zelfs de full hd-modellen.

Op de oled tv’s moeten we nog even wachten maar de lcd led tv’s van het bedrijf zijn inmiddels in Nederland en België te koop. Zo kunnen de topmodellen in de XE94- en XE93-serie gekocht worden voor een prijs vanaf 2.600 euro en zijn de goedkoopste full hd tv’s voor iets meer dan 600 euro te koop. Ook dit jaar maakt de Japanse fabrikant weer gebruik van het Android TV smart tv-platform en nieuw is de ondersteuning voor Dolby Vision op de topmodellen.

Een compleet overzicht van alle modellen, inclusief prijzen en specificaties, vind je in de Sony 2017 oled en lcd led tv line-up. Lees ook onze Sony XE93-serie review.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)