Samsung toont ’s werelds eerste gebogen OLED TV

08 januari 2013 1 Minuut 0 Reacties
Samsung-gebogen-OLED-TV

Samsung heeft deze week haar 55 inch OLED TV, de F9500, nogmaals aan de pers en het publiek gepresenteerd maar toch is dat niet het enige OLED model dat de Koreaanse fabrikant naar de CES in Las Vegas gebracht heeft. Vandaag heeft Samsung namelijk 's werelds eerste gebogen OLED TV onthuld. En het mooie is dat het gebogen scherm voor de huiskamer bedoeld is.

Nu zul je jezelf wellicht afvragen waarom je een gebogen scherm in de huiskamer zou willen hebben staan. Samsung heeft daar echter ook over nagedacht en komt met een gepast antwoord. Een gebogen scherm zou namelijk een panoramisch en meeslependere kijkervaring bieden, naast het feit dat de kijkhoeken vanaf de zijkanten er beter van worden. Vertegenwoordigers van Samsung omschrijven het zelfs als “een IMAX gevoel.”

De specificaties en verdere features van deze 55 inch gebogen OLED TV – waaronder de resolutie, OLED techniek en de software – zijn nog niet bekendgemaakt maar Samsung heeft wel al laten weten dat de TV ergens in het derde kwartaal van 2013 op de markt moet verschijnen. Zoals we deze week al vaker hebben moeten zeggen is ook over de prijs nog niets bekend. Echter is te verwachten dat mocht je interesse hebben, je vast kunt beginnen met sparen.

Meer Samsung producten voor 2013

Natuurlijk heeft Samsung in 2013 weer een zeer groot assortiment aan home cinema producten. Via onderstaande links kun je alle nieuwe producten vinden.

Samsung 2013 LCD TV line-up
Samsung 2013 plasma TV line-up
Samsung 2013 OLED TV
Samsung 2013 Ultra HD TV line-up

Via: Engadget


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)