Samsung toont 8K QLED-televisie zonder zichtbare randen

01 januari 2020 1 Minuut 1 Reacties
Samsung zero Bezel TV 2020

CES 2020 moet nog van start gaan, maar het lijkt erop dat één van de nieuwe producten die Samsung tijdens de beurs aan zal kondigen reeds gelekt is.

Op de website van de Zuid-Koreaanse fabrikant zien we namelijk een nog onbekende televisie terug die bijna geen zichtbare schermranden meer heeft.

De kans is groot dat Samsung tijdens CES 2020 een nieuw topmodel in de QLED-serie zal aankondigen. Als we de afbeeldingen op de website van het bedrijf mogen geloven gaat het ook een 8K-televisie zonder zichtbare randen. De tekst daaronder “Experience the power of a future beyond all boundaries” doet ook vermoeden dat de schermranden een nieuw focuspunt van Samsung zijn.

Volgens eerdere geruchten zou Samsung de naam ‘Zero bezel TV’ voor dit model willen gebruiken en zou er vooralsnog alleen een 65-inch versie van ontwikkeld zijn. De productie zou in februari moeten starten, waarna de televisie nog voor de zomer in de winkels zou moeten staan. Over de exacte specificaties, prijzen en lanceerdata is nog niets bekend. We verwachten dat Samsung volgende week alle details bekendmaakt.

Naast deze technologie zou Samsung zich in 2020 ook willen focussen op microled. Mogelijk zien we tijdens CES 2020 dan ook een volgende generatie microled-televisie van het bedrijf terug.

Reacties (1)