Samsung S-UHD tv’s en audiosystemen vanaf april te koop in Nederland

12 maart 2015 1 Minuut 0 Reacties
Samsung-2015-home-cinema

Gisteren kregen we de prijzen van de 2015 lcd led tv's van Samsung al in handen en vandaag maakt de Koreaanse fabrikant bekend wanneer we de modellen in Nederland kunnen verwachten. Vanaf april moeten de nieuwe tv's en de nieuwe audiosystemen van Samsung in de Nederlandse winkels liggen.

Prijzen Samsung 2015 home cinema-producten

De Samsung S-UHD TV’s (met het gebogen design) zijn in Nederland verkrijgbaar vanaf een adviesprijs vanaf 2.699 euro. De bijpassende Curved Soundbars zijn beschikbaar vanaf 699 euro. De draadloze 360º speakers zijn verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs vanaf 399 euro. Eerder maakte Samsung de 2015 Blu-ray speler line-up al bekend.

Alle nieuwe Samsung Smart TV’s zijn uitgerust met het Tizen besturingssysteem. Het open-source platform werkt flexibel met nog meer content en apparaten. Daarnaast zijn de topmodellen uitgerust met de quantum dot-techniek, ondersteuning voor HDR-materiaal en voorzien van de hoge 4K Ultra HD-resolutie. Samsung brengt zowel flatscreen als gebogen tv’s op de markt, voorzien van een full hd- of 4K Ultra HD-resolutie.

2015 home cinema overzicht

Een overzicht van alle home cinema-producten die Samsung dit jaar naar Nederland brengt, waaronder tv’s, Blu-ray spelers en home cinema soundbar-systemen, vind je in het 2015 home cinema overzicht.

Reacties (0)