Samsung QLED tv’s in Q8C-, Q7C- en Q7F-serie verschijnen in Nederland

21 maart 2017 1 Minuut 0 Reacties
Samsung-2017-qled-2

Langzaam aan zien we de 2017 tv's van de grote av-fabrikanten in Nederland verschijnen. Deze week is het de beurt aan Samsung. Bij diverse winkels kunnen de nieuwe QLED-modellen van de Koreaanse fabrikant reeds besteld worden.

Samsung QLED tv’s te koop in Nederland

Samsung brengt dit jaar heel wat nieuwe tv’s naar Nederland en België, waaronder de QLED-topmodellen. Deze tv’s vinden we terug in de Q9F-serie, de Q8C-serie, de Q7C-serie en de Q7F-serie. De tv’s zijn onder meer voorzien van het Tizen smart tv-platform met een Premium Remote afstandsbediening, een nieuw kabelsysteem, een transparante kabel tussen de One Connect Box en de tv, en een premium design. Natuurlijk is er ook ondersteuning voor de nieuwste standaarden en technieken aan boord, waaronder HDR (met HLG en een helderheid van maximaal 2000 nits), Ultra HD en een 100% kleurvolume.

In Nederland kun je reeds naar de winkel voor de Q8C-, Q7C- en Q7F-serie. Deze tv’s hebben formaten van 49-inch tot 75-inch en komen in zowel gebogen als platte varianten. De prijzen gaan van 2.499 euro voor de 49-inch 49Q7F tot 6.799 euro voor de 75-inch 75Q8C.

Een overzicht van alle modellen, inclusief specificaties en prijzen vind je in de Samsung 2017 lcd led tv line-up. Lees ook onze Samsung Q7F-serie review.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)