Samsung lanceert nieuwe versie The Frame met HDR10+

03 juli 2018 1 Minuut 1 Reacties
Samsung-The-Frame-2018

Samsung heeft deze week een nieuwe versie van de The Frame gelanceerd. De nieuwe variant, die net als zijn voorgangers de lijst van een schilderij heeft, beschikt nu over volledige ondersteuning voor HDR, inclusief HDR10+.

Nieuwe versie The Frame met HDR10+

De Koreaanse fabrikant heeft de The Frame televisie van enkele nieuwe features en mogelijkheden voorzien. HDR10+ is toegevoegd, wat betekent dat bezitters Samsungs eigen HDR-formaat dat gebruikmaakt van dynamische metadata kunnen bekijken. Daarnaast beschikt de nieuwe variant van de televisie over bluetooth low energy waarmee gebruikers hun wifi- en accountgegevens snel over kunnen zetten op de tv. Ook Bixby de digitale spraakassistent van Samsung is aanwezig op de tv. Dankzij deze integratie kun je de televisie en gekoppelde smarthome-apparatuur met je stem bedienen.

Verder beschikt de tv over de Ultra HD-resolutie, ondersteuning voor HDR10 en HLG, de One Invisible Cable-oplossing met de transparante kabel en de One Connect Box. De 2018-versie van The Frame wordt net als de vorige variant in een 55-inch en een 65-inch variant uitgebracht. In eerste instantie is de nieuwe tv alleen in de VS aangekondigd voor prijzen van respectievelijk 1.999 dollar en 2.799 dollar. Wanneer Samsung de nieuwe modellen naar Nederland en België brengt is vooralsnog onduidelijk.

Lees ook onze review van de The Frame televisie uit 2017 die je momenteel in de winkels vindt.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

Frans

Frans
03 juli 2018 om 17:26

Hai is er dan al content voor HDR10 plus.

Inloggen