Samsung lanceert ‘The Terrace’ QLED tv voor buiten

22 mei 2020 1 Minuut 1 Reacties
Samsung The Terrace

Samsung heeft deze week een televisie speciaal voor buiten aan het assortiment toegevoegd. De Zuid-Koreaanse fabrikant komt met 'The Terrace', wat een grote QLED-televisie is die met een IP55-rating komt.

Samsung The Terrace tv voor buiten

The Terrace is een televisie speciaal voor op het terras of in de tuin en komt in formaten van 55-inch, 65-inch en 75-inch. Dankzij de IP55-rating kan de tv tegen water en stof, en ook de afstandsbediening en optionele soundbar kunnen tegen de weersinvloeden. Dankzij led-achtergrondverlichting met local dimming, een anti-reflectiecoating en 2000 nits aan helderheid moet je ook met invallend licht comfortabel tv kunnen kijken.

Op het gebied van slimme functies is de tv voorzien van alles dat je van een QLED-tv mag verwachten, waaronder het Tizen smart tv-platform met toegang tot populaire diensten als Netflix, en Disney+. Ook AirPlay 2 voor het streamen van video of audio is aanwezig. Je kunt een optionele soundbar aansluiten voor een betere audioweergave.

Vooralsnog wordt The Terrace alleen in de VS en Canada uitgebracht voor prijzen van 3.500 dollar tot 6.500 dollar. Later dit jaar moet de tv ook naar Europa komen.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

Herman

Herman
24 mei 2020 om 14:07

Fijn ook voor de buren.

Inloggen