Samsung introduceert betaaloplossing voor smart tv’s

12 oktober 2017 1 Minuut 0 Reacties
Frame-01

Samsung heeft vandaag bekendgemaakt een betaaloplossing voor smart tv's te introduceren. Gebruikers van een smart tv van het bedrijf kunnen vanaf nu eenvoudig betalen middels Samsung Checkout.

Samsung Checkout is de nieuwe betaaloplossing van de Koreaanse fabrikant. Hiermee is het mogelijk om met verschillende betaalmethodes, zoals een creditcard en PayPal, betalingen voor onder meer applicaties, in-app aankopen en abonnementen te verrichten. Het enige dat nodig is, is een Samsung account waar je de verschillende betaalmethodes aan kunt koppelen. Middels een pincode die je via de afstandsbediening invoert kun je zo snel een betaling doen.

De betaaloplossing wordt wereldwijd geïntroduceerd, maar in Nederland kan de dienst alleen nog in combinatie met GameFly gebruikt worden. Deze dienst maakt het mogelijk games te huren. In de VS wordt de oplossing al voor meerdere diensten op smart tv’s aangeboden en in Portugal werkt de Koreaanse fabrikant samen met Yubuy. Hiermee kunnen gebruikers onder meer eten bestellen. Daarnaast is het belangrijk om te vermelden dat Checkout momenteel alleen werkt op de Samsung The Frame televisie. Het plan is om de betaaloplossing op termijn ook naar andere modellen te brengen.

Reacties (0)