Samsung BD-F7500 Blu-ray speler te koop in Nederland

19 april 2013 1 Minuut 0 Reacties
Samsung-BD-F7500

De nieuwe LCD LED TV's van Samsung zijn bijna allemaal reeds in Nederland te koop en inmiddels verschijnen ook de nieuwe Blu-ray spelers van de Koreaanse fabrikant in Nederland. Het topmodel, de BD-F7500, is te koop voor een prijs van 299 euro.

Samsung BD-F7500 Blu-ray speler

Samsung komt dit jaar met vier nieuwe Blu-ray spelers waarvan de BD-F7500 het topmodel is. Deze speler beschikt over een design dat volgens Samsung perfect bij de nieuwe HDTV modellen past en over alle nieuwe features en functies. Zo is de Blu-ray speler uitgerust met onder meer 3D weergave, de mogelijkheid om HD materiaal naar de hoge 4K Ultra HD resolutie om te zetten, Samsung’s vernieuwde Smart TV platform en twee HDMI uitgangen voor het aansluiten van een receiver zonder 3D ondersteuning.

Verder is er natuurlijk ondersteuning voor alle HD audioformaten, kun je browsen middels de ingebouwde web browser, is er de mogelijkheid om de Blu-ray speler te bedienen middels een applicatie voor smartphones en tablets, en kun je eenvoudig content delen middels technieken als DLNA en WiDi.

Prijs en beschikbaarheid

De Samsung BD-F7500 Blu-ray speler is inmiddels te koop voor een adviesprijs van 299 euro.

Lees ook onze Samsung BD-F7500 Blu-ray speler review.

Meer Samsung producten

Bekijk ook het complete 2013 Blu-ray speler overzicht van Samsung. Een overzicht van alle andere home cinema producten die Samsung dit jaar naar Nederland brengt vind je in het 2013 home cinema overzicht.

 

Reacties (0)