PlatteTV neemt winkels Tom Coronel over, waaronder Televisiewinkel.nl

30 januari 2019 1 Minuut 4 Reacties
Platte-tv-1

PlatteTV laat vandaag weten de webshops en de fysieke winkel van Create2Fit over te nemen. Onder meer Televisiewinkel.nl en Barbecueshop.nl komen hiermee in het bezit van PlatteTV.

Enkele weken geleden werd duidelijk dat Create2Fit, het webwinkelbedrijf van Marc Koster en Tom Coronel, niet meer aan zijn financiële verplichtingen kon voldoen en faillissement moest aanvragen. Vandaag wordt duidelijk dat PlatteTV de webshops van het bedrijf overneemt en ook plannen heeft met de fysieke winkel in Naarden.

Create2Fit bestaat uit 6 webshops waaronder Televisiewinkel.nl en Barbecueshop.nl. De verwachting van PlatteTV is dat zowel de fysieke winkel in Naarden als de webshops in februari weer openen. Tom Coronel, ondernemer en autocoureur: “Prachtig om te zien dat 15 jaar input toch gewaardeerd wordt door een partij als deze, PlatteTV is nog steeds groeiende in onze branche en is voor mij een logische overnamekandidaat.”

New Retail Company, de organisatie achter PlatteTV, kijkt uit naar de toekomst en haar uitbreiding. De vestiging in Naarden, de negende winkel voor New Retail Company, past goed in de centrale strategie naar een groter landelijk dekkend netwerk. De organisatie specialiseert zich in drie multichannel winkels: PlatteTV, AllesvoorBBQ en PlayseatStore. Evert C. Meeuwissen, Algemeen Directeur: “Deze mooie overname brengt onze doelstelling tot marktleider TV en BBQ in een verdere stroomversnelling.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (3)

PH

PH
30 januari 2019 om 22:08

De goedkoopste willen zijn zonder enige vorm van meerwaarde is gedoemd te mislukken. Platte tv is een ordinaire dozenschuiver zonder zich te onderscheiden van de markt.Dit wordt een dure investering. Ben benieuwd of ze zich staande houden.

Inloggen
Lieserd

Lieserd
02 februari 2019 om 19:32

Was het zo n slechte winkel dan? Vele jaren goed geholpen met mijn Panasonic plasma tv en andere apparatuur. Ze hadden ook aardige kennis toen. Ik vond het wel prima om nog even daar te kunnen kijken in een fysieke winkel.

Inloggen
Stinos

Stinos
01 februari 2019 om 16:08

Ik wens ze veel succes met die van Meeuwissen die in de meeste gevallen een spoor van vernieling achterlaat.

Inloggen
Willeke

Willeke
14 september 2019 om 20:57

Onze ervaring met de tv winkel is :
Mooie overzichtelijke winkel,
Goed van opzet ruime keuze goed geholpen en uitstekende service 👍🏼👍🏼
TOP !!!

Inloggen