Pioneer lanceert draadloze SE-MJ561BT hoofdtelefoon met Bluetooth en NFC

09 december 2014 1 Minuut 0 Reacties
Pioneer SE-MJ561BT

Pioneer introduceert deze week een nieuwe draadloze stereohoofdtelefoon; de SE-MJ561BT met Bluetooth en NFC. Met deze hoofdtelefoon kan je muziek afspelen van smartphones en digitale audiospelers met Bluetooth. Ook handsfree bellen is mogelijk dankzij de ingebouwde microfoon.

Pioneer SE-MJ561BT

Voor extra gemak kan de hoofdtelefoon draadloze bluetoothverbindingen maken via Near Field Communication (NFC). Zo kun je andere NFC-apparaten koppelen aan de SE-MJ561BT door beide toestellen tegen elkaar te tikken of ze bij elkaar in de buurt te houden.

Het geluidsvolume aanpassen, muziek afspelen/pauzeren en van track naar track springen is mogelijk met de bedieningsknoppen. De ingebouwde microfoon maakt deze hoofdtelefoon bovendien geschikt voor telefoongesprekken onderweg. De knoppen en microfoon zijn in de behuizing van de SE-MJ561BT ingewerkt.

Dankzij de grote driverunits van 40 mm produceert de SE-MJ561BT volgens Pioneer een krachtig, natuurlijk en diep geluid. Het zachte kunstleer over de hoofdband en oorkussens en de soepele kussens uit polyurethaan moeten samen zorgen voor comfort. De hoofdtelefoon heeft een luxueuze behuizing in aluminium en is beschikbaar in twee kleuren (zilver en bruin).

Een aantal kenmerken van de SE-MJ561BT:

  • Batterijduur tot 15 uur (inclusief de tijd om muziek af te spelen)
  • Op te laden via een micro-USB-kabel
  • Ondersteunt AAC-codec
  • Draaimechanisme dat plat kan worden opgevouwen
  • Ondersteuning voor meervoudig koppelen: te koppelen aan tot 8 apparaten

Prijs en beschikbaarheid

De SE-MJ561BT-hoofdtelefoon is beschikbaar vanaf januari 2015 voor een adviesprijs van 89,99 euro.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)