Philips OLED903 oled-televisie met soundbar gelekt

25 juni 2018 1 Minuut 1 Reacties
Philips-OLED903

IFA 2018 is nog ver weg maar wat TP Vision voor ons in petto heeft lijkt al duidelijk. Vandaag zijn twee nieuwe Philips tv's van het bedrijf gelekt via de iF Design Award website. Eén van die twee modellen is de OLED903, een oled-televisie met geïntegreerde soundbar.

Philips OLED903-serie

Begin dit jaar heeft TP Vision drie Philips oled tv’s gepresenteerd; de OLED803-serie, de OLED873-serie en de OLED973-serie. Alledrie de modellen zijn inmiddels te koop in de Benelux, maar het blijft niet bij deze line-up. TP Vision zet vol in op oled en dat betekent dat we de komende tijd meerdere modellen kunnen verwachten. Eén van de nieuwe tv’s die op korte termijn aangekondigd wordt is de OLED903.

Op de website van de iF Design Award is al informatie over de OLED903 te vinden. Deze oled tv beschikt over een geïntegreerde soundbar en het herkenbare Europese design. Het Philips-logo zien we op de linkervoet van de tv terug. De nieuwe oled tv lijkt grotendeels op de OLED803 maar dan met die soundbar onder het scherm.

Daarbij komt de OLED903 met een ‘stick’ afstandsbediening, Ambilight aan drie zijden, het Android TV smart tv-platform en spraakbediening. Er komt een 55-inch en een 65-inch versie op de markt. De verwachting is dat TP Vision de televisie in de komende weken officieel presenteert.

Advertentie

Overigens hebben wij het toestel al in ons testlab staan. Helaas kunnen we er niet veel meer over melden maar houd de website in de gaten voor de review!

Lees ook onze review van de Philips OLED903 oled tv.

Reacties (1)