Ook films van Sony Pictures te bekijken via Pathé Thuis

17 mei 2013 1 Minuut 0 Reacties
Pathe-Thuis

Afgelopen december maakte Pathé bekend dat de vorig jaar gelanceerde Pathé Thuis Video on Demand-dienst een groot succes was met ruim 125.000 accounts. Het bedrijf wil echter het aanbod van films blijven uitbreiden en doet dat nu met de toevoeging van films van Sony Pictures Home Entertainment.

Pathé Thuis breidt aanbod uit

Pathé heeft deze week bekendgemaakt een meerjarige overeenkomst gesloten te hebben met Sony Pictures Television en Sony Pictures Home Entertainment voor het aanbieden van films op het Pathé Thuis Video on Demand-platform. Door de samenwerking worden onder meer films als Hotel Transylvania, Django Unchained de Spider-Man films, The Da Vinci Code en animatiefilms als Het Regent Gehaktballen (Cloudy With a Chance of Meatballs) aan het aanbod toegevoegd.

De nieuwe films zijn op alle platformen waarop Pathé Thuis beschikbaar is te bekijken. Hieronder vallen onder meer de apps voor de iPad en Android, de apps voor de Xbox 360 en diverse Smart TV’s (LG, Philips en Samsung) en de webversie van de dienst. De gebruiker kan per film betalen en heeft in de meeste gevallen de keuze uit een SD- en een HD-versie. De prijs voor een film kan per platform verschillen.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)