Onkyo onthult HT-S9300THX 3D home cinema set

23 juli 2010 1 Minuut 0 Reacties
HT-S9300THX

Onkyo heeft deze week haar nieuwste 3D home cinema systeem, de HT-S9300THX, onthult. Volgens Onkyo is dit het eerste 3D home cinema systeem ter wereld dat THX gecertificeerd is. De HT-S9300THX is een 7.1 surround systeem, aangevuld met vier HDMI 1.4 aansluitingen voor 3D ondersteuning. Andere features zijn upscaling naar 1080p, Dolby ProLogic IIz ondersteuning en meerdere audio functies van THX, Onkyo en Audyssey.

Wat deze audio functies betreft kan het systeem zichzelf automatisch inregelen en aanpassen aan de akoestiek van de kamer. De audiokwaliteit wordt verder geoptimaliseerd door Audyssey Dynamic EQ, Audyssey Dynamic Volume en de gepatenteerde Music Onkyo Optimizer, waarmee het geluid van gecomprimeerde muziekbestanden beter moet klinken tijdens het afspelen en het heeft vier DSP modi voor verschillende scenario’s van gaming. Via het UP-A1 docking station kun je een iPhone of iPod aansluiten.

De HT-S9300THX wordt eind juli in Amerika gelanceerd voor een adviesprijs van 1.100,00 dollar. Of en wanneer de set naar Nederland komt is nog niet bekend.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)