Onkyo lanceert BD-SP809 3D Blu-ray speler met THX

05 juli 2011 1 Minuut 1 Reacties
BD-SP809-Onkyo

Onkyo heeft vandaag de komst van haar nieuwe BD-SP809 3D Blu-ray speler aangekondigd. Deze high-end speler zal beschikbaar zijn in een zwarte of zilveren kleur en over features als THX certificering en thuisnetwerk functionaliteiten beschikken.

Volgens Onkyo moet de BD-SP809 een uitmuntende beeldkwaliteit bieden door de Marvell Qdeo beeldverwerkingstechnieken. Ook heeft Onkyo twee HDMI uitgangen op de achterzijde geplaatst zodat je kunt schakelen tussen twee displays, zoals een TV voor de normale soaps en nieuwsuitzendingen en een beamer voor de films en sportuitzendingen. Naast de 3D Blu-ray weergave kan de BD-SP809 nagenoeg alle soorten DVD’s en CD’s afspelen, inclusief schijfjes met bestandsformaten als DivX HD, MP3 en WMA. Via de USB poort kun je audio- en videobestanden weergeven via een aangesloten USB opslagmedium.

Het thuisnetwerk is een belangrijk element voor de Onkyo speler aangezien deze video’s, muziek en foto’s via DLNA kan afspelen. Ook ondersteunt de BD-SP809 de meest recente HD audioformaten als DTS-HD Master Audio en Dolby TrueHD. De speler is geoptimaliseerd voor een perfecte audioweergave middels een apart audiocircuit, vergulde analoge uitgangen, vibratie reductie, en een solide bouw (zo’n 6 kilogram). Bovenop dit alles is de speler voorzien van een THX certificaat voor de superieure bouwkwaliteit, de veelzijdigheid en de hoogwaardige prestaties.

De BD-SP809 zal voor een prijs rond de 549,00 euro te koop zijn.

Reacties (1)