Marantz UD 9004 Blu-Ray speler

24 juli 2009 1 Minuut 0 Reacties
Marantz_UD9004_040809

Marantz brengt binnenkort een nieuwe Blu-Ray speler uit, de UD9004. De speler ziet er imposant uit en dat mag ook wel, want van binnen zitten er ook heel wat nieuwe functies en hoogwaardige componenten in.

De speler kan omgaan met alle soorten DVD’s en Blu-Ray discs, behalve met DVD-Audio discs dan, maar er zullen niet veel mensen zijn die dit formaat gebruiken.

Marantz heeft een reputatie hoog te houden, en komt daarom in navolging van Denon met een ‘alles-in-één’ speler. Marantz heeft in deze top-speler alles uit de kast gehaald wat ze kunnen bieden om de beeld- en geluidskwaliteit zo goed mogelijk te maken. Pixel-by-pixel I/P conversie, 1080p upscaling met 10bits, Detail Enhancement, Digital Noise Reduction en een 14 bits Video DAC op 297MHz moeten de beste film-ervaring op TV verzorgen.
Het chassis is verkoperd en onderverdeeld in losse secties voor audio, video en voeding, wat ook weer meehelpt om de beste prestaties uit je apparatuur te halen.

In Augustus komt deze speler op de markt voor het stevige bedrag van ongeveer 5.500 euro, wat niet niks is en voor velen net iets te veel zou zijn. We zullen tegen die tijd zien of hij echt het geld waard is en de concurrenten als Panasonic en Denon ver achter zich laat.

Reacties (0)