Marantz BD7004 Blu-Ray speler beschikbaar

30 september 2009 1 Minuut 0 Reacties
anglelrg

De BD7004, de nieuwe Blu-Ray speler van Marantz, is sinds kort beschikbaar. Deze speler combineert volgens Marantz de laatste HD beeldtechnologie met de befaamde muziekreproductie van Marantz om de perfecte en meest complete Blu-Ray speler te leveren voor ons als consument.

De BD7004 is onder andere uitgerust met een HDMI 1.3a-uitgang met 36-bit Deep Color ondersteuning, Profile 2.0 (wat hem geschikt maakt voor BD-Live toepassingen) ingebouwde decoders voor de High Definition audioformaten Dolby TrueHD en DTS HD, en de mogelijkheid tot 24FPS (frames per seconde). De BD7004 verbetert ook de kwaliteit van Standard Definition (SD) beeldmateriaal dankzij Anchor Bay’s VRS™ videoverwerking die standaard materiaal in een 1080p resolutie uitstuurt via de HDMI uitgang.

Maar dit is niet alles, want ook op muzikaal gebied gooit de BD7004 hoge ogen. Zo zijn er hoogwaardige audiocomponenten toegepast op het 7-kanaals audio gedeelte en zorgt de “Audio Exclusive” functie ervoor dat je het beste haalt uit je CD’s. Een zware metalen bovenplaat maakt het gehele apparaat nog robuuster en voorkomt vibraties voor een stabiel beeld en een ongestoorde audio reproductie. De BD7004 levert dus niet alleen een mooi beeld, maar klinkt ook nog eens goed.

De speler is ook voorzien van een SD-kaartlezer die geschikt is voor SD-HC (Secure Digital High Capacity) kaarten voor het afspelen van WMA, MP3, AVCHD en JPEG. En alsof dat nog niet genoeg is ondersteunt hij naast Blu-ray, DVD en CD ook nog DivX HD.

De BD7004 is sinds kort beschikbaar en is leverbaar in het zwart en zilvergoud voor een adviesprijs van €799.

Reacties (0)