Loewe lanceert de Individual Compose 3D TV serie

20 april 2011 2 Minuten 0 Reacties
Loewe-Individual-Compose-3D

We hebben er eerder deze week al kort melding van gemaakt, maar vandaag heeft Loewe dan officieel haar nieuwe Individual Compose 3D TV serie gelanceerd. Loewe richt zich bij de nieuwe Individual Compose 3D TV's van 40, 46 en 55 inch op de Full HD LCD technologie met LED achtergrondverlichting en 400Hz beeldtechniek. Daarnaast beschikken de modellen ook over 2D naar 3D conversie.

Loewe heeft qua 3D gekozen voor de active shutter 3D techniek waarbij de infraroodzender is geïntegreerd in het kenmerkende ‘Loewe oog’. Volgens Loewe staat ook deze 3D TV serie weer voor een minimalistisch design, hoogwaardige materialen en een spectaculaire aanblik. Het contrastfilterscherm, gemaakt van hoogwaardig glas, moet volgens het merk niet alleen bijdragen aan het kijkgenot, maar maakt de TV vooral een tijdloos designproduct.

De in de TV geïntegreerde hardeschijfrecorder, de Loewe DR+, heeft een bijzondere uitbreiding gekregen: ook 3D content kan daarmee – op voorwaarde dat de contentaanbieder opnames toestaat – gemakkelijk worden opgenomen en weergegeven of zelfs worden gestreamd naar een andere 3D compatibele Loewe TV via je thuisnetwerk. De capaciteit van de schijf bedraagt 500 GB.

Alle Individual Compose 3D TV’s zijn uitgerust met de Loewe MediaPortal. Het maakt de gemakkelijke toegang tot heel veel media in het thuisnetwerk mogelijk, zoals bijv. digitale radiozenders, foto-, muziek- en videobestanden op externe harde schijven en via Loewe MediaNet tot het internet. Dankzij de geïntegreerde browser kan bovendien gebruik worden gemaakt van het oneindige aanbod op internet.

Advertentie

Eveneens geïntegreerd is het nieuwe, toekomstgerichte Loewe MediaText volgens de HbbTV-standaard. Via internet zijn na één enkele druk op de rode knop van de Loewe Assist afstandsbediening bij bijv. ARD, ZDF en Arte veel begeleidende programmaservices beschikbaar. Loewe is een van de eerste producenten die zijn TV’s compatibel heeft gemaakt voor de Teletekst van de toekomst.

Vanzelfsprekend passen de nieuwe 3D producten ook perfect bij de bestaande Loewe systeemwereld. Dat betekent: rijke variatie in individualiseringsmogelijkheden, opstellingsconcepten en soundopties tot 7.1 Surround-Sound. De marktintroductie van de Individual Compose 3D TV’s start met een toestel van 46 inch. Aansluitend zullen opeenvolgend de Individual 40 en Individual 55 Compose 3D volgen. De Loewe 3D TV’s zijn leverbaar in de kleuren Wit Hoogglans, Aluminium Zwart en Aluminium Zilver.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)